Інсайдер Йован Буха: «Не пам'ятаю, щоб на тренуваннях «Лейкерс» була така позитивна, радісна та оптимістична енергія»

04 Жовтня 2024, 15:05

Інсайдер поділився враженнями про перший день тренувального табору «Лейкерс».

«Атмосфера в «Лейкерс» як ніколи піднесена. Це мій п’ятий сезон висвітлення «Лейкерс» і п’ятий тренувальний табір, і я не пам’ятаю, щоб на тренуваннях «Лейкерс» була така позитивна, радісна та оптимістична енергія. Це не перебільшення — це моя чесна думка та оцінка того, що я бачу.

Раніше, заходячи в спортзал, ви зазвичай бачили, як хтось виконує вправи в повільному темпі, хтось здійснює кидки після тренування. Однак сьогодні було дуже інтенсивно. Це перший день табору, тож побачимо, чи продовжиться це.

Музика грала на повну гучність, а DJ M.I.L. грав у кутку, змішуючи старий реп з сучасними треками. На тренуваннях НБА зазвичай грає музика, але наявність живого діджея під час і після тренування була приємним штрихом.

Очевидно, що вони намагаються створити оптимістичну, високоінтенсивну атмосферу. Гравці відпрацьовували кидки та кидали з ігровою швидкістю, і інтенсивність кидків була помітна, особливо коли Леброн, Бронні та Макс Крісті разом відпрацьовували кидки», – розповів інсайдер The Athletic Йован Буха.