Джоел Ембіід не бере участі у тренувальних іграх: «Найголовніше це – повільне відновлення»

06 Жовтня 2024, 09:40

Джоел Ембіід дійсно демонструє зрілий підхід до підготовки до нового сезону. Його готовність не поспішати і поступово входити в гру свідчить про усвідомлення важливості відновлення після травм.

«Я вважаю, що це головне. Повільно відновлюватися, а потім йти далі.»

Коли великий центровий травмувався у січні під час матчу проти "Голден Стейт Ворріорз", існувала думка, що він не повинен був повертатися до гри. Дехто вважав, що йому слід було залишитися поза грою до кінця сезону, замість того щоб повертатися.

Визнання нової команди і необхідності синхронізації підкреслює, що він відчуває відповідальність за її розвиток.

Він зазначив: «Я просто виконував багато вправ, але ще не грав, проте хлопці виглядають добре. Напевно, нашим найкращим гравцем був Джаред МакКейн, що досить добре, але я думаю, що всі намагаються бути на одній хвилі. Є багато чого, чому потрібно навчитися. У нас абсолютно нова команда.»

Мета Ембіда – рухатися повільно. Немає сенсу поспішати в жовтні, коли головне – бути готовим до важливих ігор у квітні, травні та червні.

"Я вважаю, що це головне. Повільно відновлюватися, а потім йти далі."

Коли великий центровий травмувався у січні під час матчу проти "Голден Стейт Уорріорз", існувала думка, що він не повинен був повертатися до гри. Дехто вважав, що йому слід було залишитися поза грою до кінця сезону, замість того щоб повертатися.