Стів Керр виступив на з’їзді Демократичної партії в Чикаго

20 Серпня 2024, 22:50

Головний тренер збірної США та «Голден Стейт» Стів Керр у понеділок виступив з промовою на Національному з'їзді Демократичної партії в Чикаго.

«Як ви знаєте, у «Юнайтед-центрі» відбулося багато чудових подій, особливо в 90-ті. Молоді люди можуть погуглити «Майкл Джордан» і дізнатися про це. У ті роки в цьому залі панувала неймовірна атмосфера, і сьогодні я відчуваю тут той самий дух перемоги.

Я бачу, що зараз уже починають з'являтися твіти з закликами «заткнися і тренуй», але майбутні вибори занадто важливі для американського громадянина, щоб мовчати.

Як тренер і колишній гравець, я вірю в певний тип лідерів. Я вважаю, що лідери повинні проявляти гідність. Я вважаю, що лідери повинні говорити правду. Я вважаю, що лідери повинні вміти сміятися над собою. Я вважаю, що лідери повинні дбати про людей, якими вони керують, і любити їх. Я вважаю, що лідери повинні мати логіку та досвід, але при цьому повністю усвідомлювати, що жоден з нас не має відповідей на всі питання. Насправді деякі з найкращих відповідей надходять від членів команди.

Я не можу придумати кращої метафори того, що представляє собою ця країна, ніж те, як збірна США об’єдналася на Олімпіаді. Гравці з усієї нашої чудової країни об’єднали свої зусилля та одягли червоно-біло-синю форму. Радість, співпереживання та відданість нашій країні, які ми бачили на Олімпіаді — це те, що є у Камали Гарріс та Тіма Волза, і те, що потрібно нашій країні. Справжні лідери. Не ті, хто прагне розділити нас, а ті, хто усвідомлює нашу спільну мету та святкує її досягнення», — сказав Керр.

У 90-ті роки Керр виграв три чемпіонати НБА у складі легендарної команди «Чикаго Буллз».