Том Тібодо: «Вітаю Дерріка Роуза з кар'єрою, яка має привести його до Зали слави»

29 Вересня 2024, 07:55

Том Тібодо відреагував на рішення Дерріка Роуза завершити кар'єру.

«Вітаю Дерріка з кар'єрою, яка має привести його в Зал слави. Роуз був не лише чудовим гравцем, що я розумів, спостерігаючи за очима його суперників — як людина, товариш по команді, чоловік і батько він був ще кращим.

Людину визначає те, як вона справляється з труднощами — ніхто не робив цього краще, ніж Деррік. Незважаючи на всі випробування — від тиску виступів у рідному місті до статусу наймолодшого MVP в історії НБА, травм у три сезони поспіль — він тримався гідно, ніколи не здавався і завжди повертався.

Мене надихало спостерігати, як він росте і рухається вперед, незважаючи ні на що. Він є і завжди залишиться особливим. Я буду цінувати та пам'ятати наші теплі спільні спогади, яких було чимало, і з нетерпінням чекатиму, що ж станеться в його житті далі. Впевнений, що це буде щось добре, і бажаю йому всього найкращого після завершення кар'єри», — сказав головний тренер «Нікс».

Тібодо був головним тренером Роуза в трьох командах: «Чикаго» (2010-2015), «Міннесота» (2018-2019) та «Нью-Йорк» (2021-2023).