Ноа Лайлс змінив тон у суперечці щодо зірок НБА та статусу чемпіонів

14 Серпня 2024, 14:00

Ноа Лайлс пом'якшив свою позицію щодо статусу зірок НБА у світі баскетболу.

Американський легкоатлет раніше привернув увагу своєю заявою, що тріумфатори сезону НБА не є «чемпіонами світу», що викликало критичну реакцію з боку багатьох представників ліги, включаючи зірок.

Лайлса попросили прокоментувати його заяву після того, як збірна США стала переможцем олімпійського турніру в Парижі.

«Справа не в тому, що думаю я. Суть в тому, що вони олімпійські чемпіони, вони ними стали. А на олімпійському турнірі ви змагаєтеся зі всім світом.

Вони побачили, як це складно. Звісно, вони посіли перше місце, і я, безумовно, знав, що вони це зроблять. Адже у нас в складі деякі з найвеличніших баскетболістів. Але вони побачили, що не можна просто сказати: «У нас велична команда».

Багато країн сказали: «Гей, ми не збираємося здаватися тільки тому, що не граємо в НБА. У нас є згуртованість. У нас свій власний стиль гри».

І було багато напружених ситуацій під час матчів. Але, знову ж таки, я впевнений у баскетбольній команді США, впевнений, що вони дійдуть до кінця.

Був матч із Сербією, коли ми відставали на 10-15 очок. Мій тренер такий: «У хлопців проблеми». Я питаю: «Скільки там ми програємо, 15 очок? Та ні, все буде нормально», – розповів Лайлс.

Теги:
Збірна США Олімпійські ігри

Матеріали по темі