НБА підтвердила суддівську помилку в кінці матчу «Даллас» – «Новий Орлеан»

17 Січня 2025, 13:30

НБА визнала суддівську помилку у вирішальному епізоді гри. Ліга підтвердила, що арбітри не зафіксували порушення правила голтендінг з боку форварда Трея Мерфі в останні секунди матчу при рахунку 117:116 на користь «Пеліканс».

Клуб з Луїзіани в результаті переміг з рахунком 119:116.

Як зазначив головний тренер «Маверікс» Джейсон Кідд, «це коштувало нам гри».

У «Далласа» була можливість подати апеляцію на поразку, але генеральний менеджер Ніко Гаррісон раніше повідомив, що команда вирішила не користатися цією опцією.