Редік про гру Леброна і Бронні: «Не бачу в цьому нічого унікального, це частина звичайної тренерської роботи з гравцями»

27 Вересня 2024, 20:45

Джей Джей Редік прокоментував гру Леброна Джеймса разом з його сином Бронні. Він зазначив, що поки не було конкретних планів стосовно спільних тренувань, але це питання обговорюється. Редік підкреслив, що Леброн і Бронні повинні брати участь у цьому обговоренні.

«Не бачу в цьому нічого унікального, це просто частина звичайної тренерської роботи з гравцями і налагодження взаємин у команді», — сказав він.

Редік також згадав, що йому пощастило працювати з Бронні: «Він молодий і мотивований, у нього природні здібності, які можна перетворити на справжнього гравця НБА. Він просто чудовий хлопець, з ним легко працювати. У нього правильний настрій і багато енергії».

Генеральний менеджер «Лейкерс» Роб Пелінка жартував про виклик, який отримав Бронні: «На одній із тренувальних ігор він грав проти Леброна, і той пройшов його, забивши м’яч із відскоком від щита. Після цього вони обмінялися досить мотивуючими фразами».

Леброн пізніше розповів, що сказав Бронні: «Хороший захист, але напад краще».