Білл Сіммонс натякнув на майбутнє Ентоні Едвардса: «Йому подобаються Бем Адебайо та Ерік Споельстра, їхній спільний досвід»

08 Серпня 2024, 16:55

Білл Сіммонс зв'язав Ентоні Едвардса з «Маямі».

Білл Сіммонс повідомив, що: «Ентоні дуже подобаються Бем Адебайо та Ерік Споулстра, а також їхній досвід спільної гри. Не дивуйтеся, якщо... Це починає виглядати як внутрішня інформація. Здається, що я пускаю чутки, чи не так?» – зазначив Білл Сіммонс у своєму подкасті.

Відомий ведучий долучився до чуток про тісні стосунки Ентоні Едвардса з лідерами «Гіт».

Раніше центровий «Маямі» Бем Адебайо та головний тренер Ерік Споулстра висловлювали позитивні відгуки про молодого захисника «Міннесоти».

«Мені подобається його щирість. Він не змінюється. Кожен день на паркеті і поза ним. Може сказати щось ексцентричне, але ми знаємо, що це просто частина його характеру», – описав партнера по збірній Адебайо.

«Він рухається в правильному напрямку. Хоче перемагати, бути частиною успіху. Він відданий цьому процесу і залишається вірним собі і своїй індивідуальності. Не змінюється тільки тому, що знаходиться в команді такого рівня. Ось сила його характеру», – заявив Споулстра.

Едвардс підписав продовження контракту з «Міннесотою» на 5 років у 2023 році.