Джордж про свою роль у «Філадельфії»: «Моя задача — зняти тиск з Джоела і підтримати команду»

24 Липня 2024, 07:35

«Все склалося ідеально. Амбіції «Філадельфії» та мої амбіції співпадають. На мою думку, у нас є реальний шанс. Я завжди був фанатом Тайріса та Джоела, спостерігав за ними з боку, а Джоел таємно був одним з моїх найближчих друзів по Матчу всіх зірок. Тож, в певному сенсі, було неминуче, що ми колись станемо товаришами по команді.

Я повністю віддамся цій можливості. Моя сім’я підтримує моє рішення. Я в захваті і чекаю на цю можливість з нетерпінням.

Я допоможу зняти тиск з Джоела. Мені здається, моя присутність допоможе йому пройти сезон здоровим. І ще раз, це повинно зняти з нього частину тиску. Незалежно від того, наскільки добре ви почуваєтеся, тиск також може призвести до численних травм; ви надто стараєтеся, берете на себе надмірну відповідальність, намагаєтеся отримати м’яч у кожному володінні, і це виснажує вас, особливо враховуючи його фізичний стиль гри.

Ось у чому суть. Кожен має виконувати свою частину роботи, дбати про своє тіло і здоров’я, щоб не перевантажувати одну людину, щоб не було так, що одна особа повинна вигравати для команди матчі», – заявив форвард.