Редік про зміни в команді: «Ентоні Девіс – ключ до успіху «Лейкерс» у новому сезоні»

28 Вересня 2024, 22:25

Джей Джей Редік розкритикував попередню гру «Лейкерс». Новий головний тренер команди описав ключові цілі та роль Ентоні Девіса в новому сезоні.

«Ми обговорили кілька моментів із персоналом і розповімо гравцям на наступному тижні. Опишемо, в чому полягає ідентичність команди, що взагалі означає баскетбол «Лейкерс». Головною характеристикою всього цього буде «організованість».

Ентоні Девісу більше не доведеться брати на себе всі захисні обов’язки, оскільки ми організуємо захист. Те ж саме відбудеться в атаці, щоб уникнути 6-хвилинних відрізків, коли він не торкається м’яча. Коли я говорю про його роль як основного «вузла» атаки, це може стосуватися гри в фарбі або ізоляцій, інших комбінацій. Є безліч способів доставити йому м’яч, і він його отримає.

У нас у складі один із найунікальніших гравців. Небагато хто може робити все, що може він, зважаючи на його зріст. Це стосується ведення, майстерності в атаці та захисті. Його присутність – це справжній дар. Нам не потрібен величезний важковаговик. Не думаю, що він би вписався в наш баскетбол в будь-якому разі», – розповів головний тренер «Лейкерс».