Остін Ріверс про Джеймса і Девіса: «Найкращі гравці збірної США»

24 Липня 2024, 13:20

Остін Ріверс поділився враженнями від гри збірної США.

На думку експерта, виступи гравців «Лейкерс» Леброна Джеймса і Ентоні Девіса мають вселяти надію у фанатів каліфорнійського клубу.

«Я стежу за нинішньою збірною США і уважно дивився всі їхні матчі. Не потрібно бути експертом, щоб зрозуміти, хто був двома найкращими гравцями команди і хто мав найбільший вплив. Кевін Дюрант поки що не грає, я це враховую, але поки що найкращими були представники «Лейкерс»: Леброн Джеймс і Ентоні Девіс.

Коли починаєш про це думати, виникає питання: «Чому «Лейкерс» так далеко від мети, або, принаймні, чому складається таке враження?» Мені здається, що Джей Джей Редік правий. Його питають: «Наскільки далеко ваша команда від мети?» Він відповідає: «Не так і далеко. Нам не вистачає одного або двох елементів, щоб боротися». Можливо, він саме той елемент. У команди новий тренер, новий штаб.

Останнім часом я чув, як далеко Леброн Джеймс від мети і як закривається чемпіонське вікно «Лейкерс», але чим більше дивлюсь на збірну, тим більше виникає питань», – заявив Ріверс.

Матеріали по темі