«Сіксерс» розглядають можливість переїзду до Нью-Джерсі

04 Вересня 2024, 21:15

Представник «Філадельфії 76» заявив, що організація «серйозно» розглядає різні варіанти, включаючи переїзд до Нью-Джерсі, на тлі закінчення чинної оренди стадіону Wells Fargo Arena у 2031 році.

У понеділок посадовці штату Нью-Джерсі зв'язалися з керівництвом «Філадельфії» та запропонували власникам можливість отримати до 800 мільйонів доларів податкових пільг при будівництві багатофункціонального комплексу, включаючи нову арену на державній землі в Камдені, штат Нью-Джерсі.

«Реальність така, що у нас залишається мало часу для досягнення угоди, яка дозволить «76-м» відкрити новий дім до сезону НБА 31/32. В результаті ми повинні серйозно поставитися до всіх потенційних варіантів, включаючи цей», – йдеться у заяві клубу.

«Сіксерс» запропонували місту варіант будівництва арени вартістю 1,55 мільярда доларів неподалік від Чайнатауна у Філадельфії, але проєкт ще не затверджено міською радою.

Незалежні консультанти, найняті Філадельфією, опублікували 26 серпня звіти про можливий вплив, у яких висловили занепокоєння щодо проєкту. Вони вважають, що арена «має розглядатися як значний потенційний ризик для ідентичності Чайнатауна».

Дослідження дійшло висновку, що міській раді необхідно ухвалити не менше 11 законопроєктів, щоб будівництво арени все ж розпочалося.

Міське та державне схвалення дозволів на будівництво необхідно отримати не пізніше 2024 року для завершення будівництва арени до 2031 року.