Новачок «Сіксерс» Джаред МакКейн, розповів, про курйозні моменти під час драфтових інтерв'ю

27 Серпня 2024, 17:00

Джаред МакКейн поділився своїми враженнями від драфту.

«Мені задали дуже дивне запитання. Не в «Філадельфії». Генеральний менеджер одного з клубів спитав: «Тобі подобається йога. Як ти відреагуєш, якщо прийдеш на наші заняття, і там буде багато мам?» Я на мить замовк, ніяково посміхнувся і відповів: «Мені подобаються мами». Він зробив паузу в співбесіді і пішов до туалету. Мені здалося, що він пішов посміятися.

Це було шосте інтерв'ю за день. Одні й ті самі питання. Це вибило мене з колії.

Мені дуже сподобався процес підготовки до драфту. Я поселився в квартирі над агентством і тренувався цілими днями. Перегляди мене здивували. Багато уваги приділяли витривалості та фізичним кондиціям. Потрібно було бути готовим. У мене в основному все зводилося до баскетболу 3x3, один на один я не так багато міг показати.

Перегляд у «Маямі» був найважчим. Нас змусили носити наколінники. Це було дивно. Але на цьому перегляді були найкращі з драфту, тому, ймовірно, він був найважчим.

Вечері з командами були дивними. Я ні на одній з них не зміг нормально поїсти. Представники клубів постійно задавали мені питання, тому мені доводилося швидко жувати. І доїдати потім», — розповів новачок «Сіксерс» у подкасті Пола Джорджа.