Кевін Дюрант: «Гра за збірну – це честь і гордість за країну»

09 Серпня 2024, 20:25

Кевін Дюрант розповів про важливість гри за національну команду.

За словами форварда збірної США, він з гордістю представляє свою країну, особливо з урахуванням розколу напередодні майбутніх президентських виборів.

«Я люблю представляти свою країну. Ми всі любимо представляти наші країни. Ви відчуваєте гордість за свою країну, коли приїжджаєте на Олімпіаду. Ви бачите гордість Сербії. Ви бачите, як уболівальники співають національний гімн протягом усього матчу. Ви граєте з Бразилією, ви бачите їхніх прихильників і їхню гордість за свою країну.

Ми любимо грати за свою країну, навіть якщо у нас відбувається багато всякого неприємного. Але є багато чудових речей, які походять з нашої батьківщини. Тому ми любимо цю країну. Ми любимо братство, яке дарує збірна США. Ми будемо пам'ятати цей досвід усе своє життя. Тому ми хочемо зібратися і взяти з цього максимум користі.

У нашій країні так багато розбіжностей. У світі так багато розбіжностей, тому спорт – це можливість для нас усіх об'єднатися та змагатися на майданчиках. Після всього ми можемо повернутися додому і віддати належне грі, в яку ми грали цього вечора. Обидві країни», – заявив форвард американців.

Теги:
Збірна США Олімпійські ігри

Матеріали по темі