Консерватори обурені церемонією відкриття Олімпіади-2024 – думка Стівена Ей Сміта

02 Серпня 2024, 07:20

Стівен Ей Сміт розмірковує про церемонію відкриття Олімпіади-2024.

«Чому вони заздалегідь не пояснили, що на нас чекає? Напевно, люди розуміли, що публіка неоднозначно відреагує на це. Консерватори обговорюють, що дивилися відкриття зі своїми дітьми і не очікували побачити подібне.

Я дорослий, але бачив частину танців на цьому шоу. Якщо ви пофарбували когось у синій колір, це не означає, що він не голий. Нас не попередили. Дорослим це не потрібно, але церемонію відкриття дивляться діти. І багато хто не хоче такого для своїх дітей. Вам може це не подобатися, але люди мають право визначати те, що дивляться їхні діти.

У мене особисто немає проблем. Я консервативний з грошима і ліберальний у всьому іншому. Але у десятків мільйонів консерваторів інша думка. Коли люди йдуть на виборчу дільницю, їх зазвичай хвилює одне ключове питання. І тепер замість імміграції та економіки цим питанням може стати релігія. Поділ на тих, кому показане сподобалося і тих, кому здалося неприпустимим, може стати визначальним.

Не думаю, що організатори задумувалися про це. Але консерватори по всьому світу одразу зрозуміли. І реакція може бути будь-якою», – підсумував експерт ESPN.

Теги:
Олімпійські ігри

Матеріали по темі