Кендрік Перкінс про Дюранта: «Це він приведе нас до золота»

29 Липня 2024, 19:20

Кендрік Перкінс назвав Кевіна Дюранта ключовим гравцем збірної США.

«Ми вважали Леброна Джеймса найкращим гравцем національної команди, і він показував цей рівень. Але поки в збірній не було Кевіна Дюранта, якщо ви вболівали за команду, вам доводилося спати з увімкненим світлом, спостерігаючи за роботою вентилятора на стелі.

Тепер, коли Дюрант повернувся в збірну, ви можете спати спокійно. Ми спостерігали різницю в матчі з Сербією. Коли він увійшов у гру і дав команді необхідні очки.

Збірна в будь-якому випадку буде досить гарною в захисті, з урахуванням навичок гравців. Але поява Дюранта на майданчику запалила команду. Лавка піднялася на ноги. Усі отримали заряд енергії. Ентоні Едвардс. Чорт забирай, навіть Леброн Джеймс і Стеф Каррі. Ми знаємо, на що він здатен. Якщо завершення будуть близькими, м'яч опиниться в його руках.

Це сталося в минулий раз, коли збірна США взяла золото. Це станеться знову, коли ми переможемо завдяки Кевіну Дюранту», – підсумував експерт EPSN.

Кевін Дюрант допоміг США здобути перемогу над Сербією, набравши 23 очки з лавки запасних у першому матчі збірної на олімпійському турнірі.

Матеріали по темі