Новачок «Бостона» Бейлор Шаєрман набрав близько 6 кілограмів м'язів на вимогу команди

29 Вересня 2024, 23:25

Бейлор Шаєрман розповів про своє міжсезоння. Захисник (24 роки, 198 см) був обраний «Селтікс» під 30-м номером на драфті НБА 2024 року.

«З часу Літньої ліги я більшу частину часу працював над своєю фізичною формою, намагався набрати суху м’язову масу. Мені вдалося додати близько 6 кілограмів м’язів. Крім того, я працював над своїм кидком, підправив його і намагався прискорити.

Ми говорили про м’язову масу з командою. Вони хотіли, щоб я зосередився на цій роботі, адже це буде важливо на новому рівні. Мої результати їх задовольнили.

Я змінив свій раціон. Дякую Стіву з кухні «Селтікс», який допоміг мені визначитися з харчуванням. Дуже зручно користуватися кухнею, коли я знаходжуся в тренувальному комплексі. Я харчувався тут 2-3 рази на день. Приймаю креатин, знижую відсоток жиру», – прокоментував свої результати Шайерман.

«Дуже важко звикнути до захисту в НБА з першого дня. Він добре справився з фізичною адаптацією, чудово показав себе у вправах на захист. У нього правильна траєкторія. Для новачка важливо зрозуміти, чи може він допомагати в захисті, дотримуватися захисних схем і підбирати? Він показав прогрес у цих компонентах», – підсумував головний тренер Джо Маззулла.