Кендрік Перкінс прокоментував прагнення Джейсона Тейтума стати MVP НБА

14 Вересня 2024, 17:50

Кендрік Перкінс висловив свою думку щодо амбіцій Джейсона Тейтума стати MVP НБА після того, як форвард «Селтікс» назвав себе можливим майбутнім лауреатом нагороди в інтерв'ю Джиммі Феллону.

«Це може звучати егоїстично, але я кажу це без негативу. Розумію, що баскетбол – командний спорт. Чемпіонські титули допомогли багатьом залишити свій слід. Мене досі називають чемпіоном НБА. Але якщо хтось хоче виграти індивідуальні нагороди, я цілком підтримую це», – зазначив Перкінс.

Він також пригадав, як у 2009-2010 роках у нього були суперечки з Кевіном Гарнеттом через індивідуальні амбіції. «Кевін думав, що я граю, щоб потрапити на Матч всіх зірок, і так воно і було! У мене були свої особисті плани. Кевін згодом підійшов до мене і сказав: «Перк, я повинен був бажати тобі потрапити на Матч всіх зірок, ти повинен прагнути цього для себе», – додав Перкінс.

«Тому я не бачу проблем у тому, що гравець може бути трохи егоїстичним і прагнути досягти чогось індивідуально», – підсумував екс-гравець «Бостона», який тепер є баскетбольним експертом.