Кармело Ентоні пояснив, чому не став частиною «Великої трійки»

22 Липня 2024, 22:30

Кармело Ентоні розповів, чому не пішов до суперкоманди.

У 2010 році Леброн Джеймс, Дін Вейд і Кріс Бош об'єдналися в «Майамі». За словами екс-гравця «Наггетс», ще до цього виникали варіанти його спільної гри з майбутнім рекордсменом НБА за набраними очками.

«Ще до створення «Великої трійки» в Майамі йшли розмови про мене і Леброна, тому що я був близький і з ним, і з Ді-Вейдом, я був близький з ними обома. Леброн і Ді-Вейд теж були близькі, але вся ця ситуація почала розвиватися, коли ми стали трохи старшими.

У нас був спільний досвід, наприклад, гра за збірну на чемпіонаті світу, і саме тоді наш зв'язок почав зміцнюватися. Все через те, що ми програли разом і відчували один і той же біль, одні й ті ж самі переживання. Це зблизило нас.

Але уявіть мене в розквіті сил – 23-24 роки – як четверту опцію після того, як я був лідером своєї команди кожного року. Я шукав свій шлях у лізі, і хтось хотів, щоб я залишив це і став четвертою опцією? Я не знав, чи буду морально готовий до такого. Справа була не в грошах; у мене була б інша роль.

Люди ніколи не розглядали всю цю історію з моєї точки зору. Вони думають, що Мело вчинив егоїстично, підписавши п'ятирічний контракт, захотів грошей, коли міг би отримати три персні. Але часто воно того не варте. Ніхто вам цього не скаже, а я скажу», – заявив Ентоні.