Стів Керр про матч із Сербією: «Це була одна з найкращих ігор у моїй кар'єрі»

09 Серпня 2024, 11:30

Стів Керр поділився враженнями від матчу з Сербією (95:91) у півфіналі Олімпійських ігор:

«Сербія була неймовірною. Для мене велика честь бути частиною такого матчу, чесно. Це один із найкращих баскетбольних матчів, у яких я коли-небудь брав участь.

Вони грали ідеально. Провели бездоганний матч. Вони змусили нас вийти на найвищий рівень гри, який ми могли продемонструвати, а наші хлопці були неймовірні в четвертій чверті, і вони зробили це.

Я дуже пишаюся командою, і, як я вже сказав, для мене велика честь брати участь у такому протистоянні. Неймовірна боротьба.

Ми знали перед турніром, що така гра станеться. Це ж Олімпіада. Баскетбол ФІБА. Сорок хвилин. Лише одна гра, яка може коштувати дуже дорого. Легко пройти цей турнір не вийде. Ми це знали. У мене вже був подібний досвід у Токіо, коли я був асистентом. Потрібно вміти зберігати самовладання, і саме це найбільше вразило мене у другій половині матчу – самовладання наших хлопців у поєднанні з бажанням перемогти.

Серби були неймовірні. Вони зробили все можливе. Але рівень таланту нашої команди такий, що витримувати це протягом 40 хвилин непросто. Ми все ж їх вимотали. Ми завжди віримо, що у нас найсильніша команда.

В інших країн зараз чудові гравці. Але у нас найкращі гравці. І ми впевнені в собі, знаємо, що за 40 хвилин встигнемо себе проявити. Але в четвер протягом більшої частини вечора ситуація була досить ризикованою.

Каррі? Скільки разів я вже бачив, як Стеф це робить. Знову і знову. Усі в нашій команді та в тренерському штабі знали, що він видасть велику гру. Це було лише питанням часу.

Мене не здивувало, що це сталося саме в такий вечір, коли ми цього відчайдушно потребували. Весь Стеф у цьому. Він любить важливі моменти. Йому подобається змагатися. У четвер він був неймовірний.

Стеф дуже багато працює. За останні пару тижнів були моменти, коли я думав, що він працює занадто багато. Він вивів себе на цей рівень гри, виконавши велику роботу», – заявив головний тренер збірної США.

Теги:
Збірна США Олімпійські ігри

Матеріали по темі