Тейтум про тиск перед фіналом: «Очікування у «Селтікс» завжди високі»

06 Червня 2024, 14:30

Напередодні свого другого фіналу НБА у четвер, зірка «Селтікс» Джейсон Тейтум відповів на запитання, чи відчувається інший рівень тиску, коли граєш за клуб, що намагається здобути рекордний 18-й чемпіонський банер цього місяця.

«Я думаю, ви знаєте відповідь на це», – сказав Тейтум під час медіа-дня ліги в середу.

«Звичайно. Ми вивішуємо тільки чемпіонські банери, так? Їх у нас 17. Деякі з найкращих гравців, що коли-небудь грали в цю гру, носили цю форму. Усі ми пишаємося тим, що йдемо їхнім шляхом, який вони проклали для нас, щоб ми могли втілювати свої мрії.

«Якщо ти хочеш бути одним із великих гравців, які носили цю форму, кожен великий перед тобою вигравав чемпіонат. Це те, за що ми намагаємося грати кожного сезону. Очікування тут очевидно відрізняються. Для того щоб бути тут і бути частиною такої атмосфери, потрібні особливі гравці».

Тейтум і «Селтікс» більш ніж знайомі з тиском, що приходить з грою в цьому клубі – особливо після частих спроб досягти успіху за останні кілька років. З початку плей-оф 2017 року «Селтікс» досягли фіналу Східної конференції шість разів і знову з'являються у фіналі ліги вдруге за три роки.

Перша гра фінальної серії відбудеться 7-го червня о 3:30 за київським часом.