Андре Драммонд згадав ранковий перегляд, який змінив його кар’єру: «Я тренувався о 5 ранку перед драфтом для «Детройта»

20 Серпня 2024, 09:15

Андре Драммонд розповів, як потрапив у «Детройт» на драфті.

«Мій переддрафтовий перегляд у «Детройті» відбувся о 5 ранку напередодні драфту.

Я спав, коли мені подзвонив агент і запитав: «Ти не спиш?» Я відповів: «Звичайно, сплю». Він сказав: «Мені потрібно, щоб ти встав і одягнувся». Я: «Навіщо?» Він: «Мені потрібно, щоб ти встав і одягнувся, ти підеш на перегляд у «Детройт». Я: «Навіщо мені йти на перегляд у «Детройт»? Ти ж сказав, що я в п'ятірці найкращих. Навіщо мені йти в команду, у якої дев'ятий пік?» Він: «Повір мені, на драфті може статися що завгодно. Драфт – це безумство, просто йди й потренуйся».

Я піднявся. П’ята година ранку, я йду в зал. Там Джо Думарс. Там Джордж Девід, помічник генерального менеджера. Вони мене переглядають, я непогано справляюся, враховуючи, що зараз 5 ранку, і я тільки що спав.

Пам'ятаю, як сидів, дивлячись на майданчик, і думав: «Я щойно тренувався о 5 ранку перед цими хлопцями. Цікаво, про що вони думають, бо я чортівськи втомився». Пам'ятаю, як Джордж Девід поклав руку мені на плече і сказав: «Я знаю, що тебе прогнозують на високий пік драфту, але просто знай, якщо ти впадеш до 9-го номера, у тебе буде команда».

Ця думка не давала мені спокою весь день. Я подумав: «Що ж, у гіршому випадку, я знаю, що кудись потраплю, я потрібен цій команді», – розповів центровий «Філадельфії».