Тейтум про свою роль на ОІ-2024: «Це був незвичний і складний досвід»

31 Серпня 2024, 11:15

Джейсон Тейтум поділився враженнями від ролі запасного в збірній США на ОІ-2024.

«Був період, коли люди питали: «Чи є він суперзіркою чи ні?» Потім розпочалися великі дискусії на тему «Чи готовий він привести свою команду до перемоги в чемпіонаті?» Після цього було: «Як він може не поїхати на Олімпійські ігри?»

Я щойно виграв чемпіонат, настало літо, і було б непогано взяти невелику перерву, коли тебе не обговорюють постійно на ESPN. Але це частина процесу, і це, можливо, той рівень, якого я досяг на даному етапі своєї кар'єри.

У мене не було стабільного місця в складі. Таке не проходить безслідно. В епоху соціальних мереж ви бачите все. Ви бачите всі твіти, коментарі людей у подкастах і на телебаченні, які висловлюють свої думки про те, чи вважають вони це правильним або обурливим рішенням, щось подібне. Очевидно, я хотів вносити більший вклад, і я ще ніколи не опинявся в такій ситуації.

Я почав грати в баскетбол у 3 роки, і ніколи не було такого, щоб мене не випускали на майданчик, тому це був незвичний досвід і це було нелегко для мене. Я завжди серед тих, хто бачить стакан наполовину повним. Вірю, що все відбувається з якоїсь причини, не просто так, і я поки що не знаю, яка саме це причина. Але я впевнений, що дізнаюся», – заявив форвард «Селтікс».