Пол Джордж розкрив деталі переговорів з «Кліпперс»

08 Липня 2024, 18:15

Пол Джордж прокоментував хід переговорів зі своїм колишнім клубом.

Форвард розповів про етапи обговорення продовження контракту з «Кліпперс».

У жовтні 2023 року Джорджу запропонували 2 роки і 60 мільйонів. В процесі переговорів сума за сезон дійшла до 40 мільйонів, але це все ще не влаштовувало форварда. Після продовження контракту Кавая Леонарда (3 роки, 149,5 мільйона) Джордж запропонував клубу підписати таку ж угоду з ним. «Кліпперс» не погодилися на цей крок.

Форвард вирішив припинити обговорення в районі Матчу всіх зірок, щоб не переносити роздратування та негативні емоції на команду. Після вильоту з плей-оф у першому раунді від «Далласа» (2-4) сторони повернулися до переговорів. Клуб був згоден заплатити форварду 150 мільйонів за 3 роки, заявляючи, що планує бачити завершення кар'єри баскетболіста у формі «Кліпперс». Джордж попросив право на заборону обміну і був готовий підписати угоду в такому вигляді, але отримав відмову, що наштовхнуло його на підозри у намірах клубу використовувати його в угоді.

Після цього форвард перейшов до своєї остаточної позиції по 4-річному максимальному контракту, оскільки не бачив сенсу у знижці з урахуванням подальшого обміну.

«Я вважав, що зробив достатньо, щоб заробити ці гроші. Люблю Стіва, Лоуренса, але на той момент повернення вже не виглядало правильним. З урахуванням атмосфери та всього, що відбувається», – заявив Джордж.

Форвард отримає 212 мільйонів за 4 роки у «Філадельфії».