Кармело Ентоні пояснив, чому змінив свою думку про олімпійські медалі та чемпіонський титул

17 Серпня 2024, 19:00

Кармело Ентоні пояснив свої слова про олімпійське золото та чемпіонський перстень НБА

Раніше колишня зірка НБА Кармело Ентоні заявив, що не обміняв би свої олімпійські золоті медалі на чемпіонський перстень НБА.

«Якби мене запитали про це багато років тому, я б без вагань відповів: «Чемпіонат НБА». Без жодних сумнівів.

Чому я змінив свою думку? Це питання вивчення і розуміння. Розуміння того, куди рухається баскетбольний бізнес, яким він був. Вивчення гри. Не просто основ баскетболу, а справжнє розуміння всіх аспектів цього бізнесу і цієї гри.

Я отримав інформацію, якої у мене не було, коли я прийшов в НБА і коли грав за збірну США в 2004 і 2006 роках. До «Команди спокути» я нічого з цього не знав. У 2008 році я був просто розлючений, що ми програвали, і щасливий, що ми створили команду, яка виграла золоту медаль, і всі відстали від нас тут, у США. Тоді це не було для мене бізнесом. Я був у режимі вбивці. Я ще не розумів цей бізнес.

Мені довелося вивчити гру в цілому, щоб зрозуміти, що три золоті медалі або чотири медалі для мене важливіші, ніж чемпіонат НБА, тому що я розумію їх значення. Лише кільком вдається виграти золоту медаль, ще менше — срібло або бронзу. Це абсолютно інший погляд. Так, звичайно, я хотів виграти чемпіонат НБА, всі цього хочуть. Але щоб виграти чемпіонат НБА, не кажучи вже про кілька чемпіонатів, потрібно, щоб склалися багато факторів», — сказав колишній гравець НБА.